Helpot riisipiirakat
16 annosta
Riisipuuro
3 dl vettä
1,5 dl puuroriisiä
6 dl maustamatonta soijamaitoa
1 tl suolaa
Kuori
Vegaanista valmistaikinaa (esim. Myllyn paras ruistaikinaa)
Voiteluun
vegaanista margariinia (esim. tummansininen Keiju)
maustamatonta soijamaitoa

Kiehauta vesi ja lisää puuroriisit. Anna kiehua 5 minuuttia ja kaada sekaan soijamaito. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia.

Leikkaa sulatettu taikina noin tulitikkuaskin kokoisiksi neliöksi ja pyörittele palloiksi jauhoja apuna käyttäen. Painele tai kaulitse pallot lätyiksi ja täytä keskusta riisipuurolla. Nipistele reunat kiinni. Paista 225 asteessa 20 minuuttia.

Voitele paistetut piirakat sulatetun margariinin sekä maidon seoksella ja peitä ne liinalla.