Lindströmin soijarouhepihvit
6 annosta
2,5 dl tummaa soijarouhetta
2 punajuurta
1 dl (ruis)korppujauhoja
1 dl kaurakermaa
1 sipuli
2 tl (ruoko)sokeria
suolaa
valkopippuria
loraus soijakastiketta

Turvota soijarouhe ohjeen mukaan. Puristele ja valuta ylimääräinen vesi hyvin pois.

Kuullota sipuli kypsäksi. Voit halutessasi käyttää myös soijarouheen pannulla.

Sekoita sipuli ja soijarouhe. Lisää niiden joukkoon raastettu punajuuri, korppujauhot, kaurakerma ja mausteet.

Anna pihvitaikinan vetäytyä jääkaapissa kunnes korppujauhot ovat turvonneet ja pihvit ovat helppo muotoilla.

Paista pihvit pannulla öljyssä, kunnes pinnat ovat ihanan rapeat. Voit paistaa pihvit myös 200-asteisessa uunissa 30 min. Käännä pihvit paistamisen puolessa välissä.