Pistaasipuustit
Taikina
2,5 dl kaura- tai soijamaitoa
25 g tuorehiivaa tai 1 pss kuivahiivaa
0,75 dl sokeria
0,5 tl suolaa
2 tl kardemummaa
4–5 dl vehnäjauhoja
75 g margariinia
Täyte
50 g margariinia
1,5 dl suolattuja pistaasipähkinöitä murskattuna (n. 200 g kuorimattomia pistaaseja)
n. 1 tl vaniljajauhetta
3 rkl sokeria
2 tl kanelia
2 tl kardemummaa

Kuumenna soijamaito kädenlämpöiseksi. Jos käytät kuivahiivaa, kuumenna soijamaito 42-asteiseksi. Liota tuorehiiva soijamaitoon (tai sekoita kuivahiiva jauhoihin).

Lisää sokeri, mausteet ja vähitellen alustaen jauhot. Vaivaa lopuksi joukkoon huoneenlämpöinen margariini. Anna taikinan nousta puolisen tuntia. Kuori ja rouhi sillä välin pistaasipähkinät rouheeksi.

Kaulitse kohonnut taikina, ripottele täytteet levyn päälle, rullaa ja paloittele korvapuusteiksi. Lado puustit pellille ja paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.