Suklaa-banaanikakku
12–20 annosta
3 banaania
2 dl vettä
0,75 dl kaakaojauhetta
0,25 tl vaniljajauhetta tai 1 rkl vaniljasokeria
1 tl suolaa
1 dl rypsiöljyä (ei kylmäpuristettua)
3 dl sokeria
1 tl ruokasoodaa
5 dl vehnäjauhoja

Öljyä ja jauhota iso kuivakakkuvuoka ja laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.

Muussaa banaani haarukalla. Sekoita banaanin sekaan vesi, kaakaojauhe, vanilja, suola, öljy ja sokeri. Lisää ruokasooda sekä vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja paista esilämmitetyn uunin keskitasolla tunnin ajan. Kakku on kypsä, kun siihen työnnetty tikku tulee ulos puhtaana.

Anna kakun jäähtyä vuoassaan kymmenen minuuttia ennen kumoamista. Säilytä valmis kakku mieluiten jääkaapissa.