Tofua ja lehtikaalia sitruuna-chilikastikkeessa
2 annosta
1 pkt kylmäsavutofua
2 rkl oliiviöljyä
2 tl soijakastiketta (tai maun mukaan)
n. 100 g lehtikaalia
1 punainen paprika
1 pieni sipuli
1 tuore chilin palko
1 sitruunan mehu

Leikkaa savutofu kuutioiksi. Kuutioi sipuli, hienonna chili ja pilko paprika. Poista lehtikaalista lehtiruodit ja revi lehtikaali suupalan kokoisiksi paloiksi.

Kuumenna 1 rkl oliiviöljy paistinpannulla ja paista tofukuutiot rapeiksi. Lisää paistamisen lopussa soijakastike ja anna sen imeytyä kokonaan tofukuutioihin. Sekoita koko ajan. Siirrä tofut sivuun, esimerkiksi talouspaperin päälle lautaselle.

Lisää pannulle loppu öljy. Kuullota sipuli ja chili pannulla nopeasti. Lisää paprika ja lehtikaali. Paista keskilämmöllä sekoitellen, kunnes lehtikaali pehmenee. Lisää tofut ja sitruunanmehu ja jatka paistamista sekoitellen vielä parin minuutin ajan.

Tarjoile ohran, riisin, kvinoan tai nuudelien kera.