Tofukalapuikot
2–4 annosta
Tofupuikot
500 g maustamatonta kiinteää tofua
1 arkki merilevää
0,5 kasvisliemikuutiota
sitruunapippuria
tilliä
Leivitykseen
kaurakermaa
korppujauhoja
sitruunapippuria
kasvisliemijauhetta / yrttisuolaa / suolaa
tilliä

Pilko tofu puikoiksi ja revi merilevä suikaleiksi. Kiehauta vesi ja mausta se merilevällä, kasvisliemikuutiolla, tillillä ja sitruunapippurilla. Lisää tofupuikot kuumaan veteen ja jätä maustumaan. Älä kuitenkaan keitä. Anna maustua noin 15 minuuttia.

Sekoita leivitykseen tarvittavat mausteet ja korppujauhot keskenään. Dippaa tofupuikot kaurakermaan ja sen jälkeen pyörittele korppujauho-mausteseoksessa.

Paista öljyssä paistinpannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Voit paistaa puikot myös uunipellillä 200 asteessa n. 20 minuuttia.