Haasteen vastaanottaneet ravintolat ja kahvilat

Huom! Lista ei ole enää ajankohtainen, sillä ravintoloiden Vegaanihaaste kesti vain tammikuun ajan. Kannattaa silti kysellä omasta suosikkiravintolasta vegaanivaihtoehtoja, sillä niitä on yllättävän paljon saatavilla ihan ympäri vuoden.

Vegaanihaasteessa on tammikuussa 2018 mukana 250 ravintolaa ja kahvilaa! Mukana on kaikenlaisia ravintoloita monenlaisille makunystyröille. Kaikilla haasteessa mukana olevilla ravintoloilla ja kahviloilla on tammikuun ajan ruokalistallaan vähintään yksi valmiiksi vegaaninen eli täysin kasviperäinen annos.

Ravintolat ja kahvilat on listattu kaupunkien mukaan aakkosjärjestykseen. Linkeistä pääset ravintolan sivuille ja sosiaaliseen mediaan. Kurkkaa myös listan lopusta kaikki Vegaanihaasteessa mukana olevat ravintolat, joista saa Vöneriä eli kasviperäistä kebabia.

Jos ravintolan nimen perässä on ♥-symboli, on ravintolan valikoima ympäri vuoden joko lähes tai kokonaan vegaaninen.

Espoo

Forssa

Helsinki

Hämeenlinna

 • Himalaya Kitchen Ravintola

 • Rax

 • Fresno American Diner, Vegaanihaaste-spesiaalit: Vegan Burritos (tortillalettuja, pariloituja kasviksia, soijasuikaleita sweet chili -kastikkeessa, nachoja, salsaa ja viher-yrttisalaattia avokadolla) 16,90 € (kanta-asiakkaille 14 €), Vegan Chili Bowl (Wokattuja kasviksia ja soijasuikaleita piri-pirikastikkeessa, nachoja, salsaa ja vihannestikkuja) 12,60 € (kanta-asiakkaille 10 €), Vegan BRGR (Kultaruis sämpylä, Verso-härkäpapupihviä, tomaattia, marinoitua punasipulia, jäävuorisalaattia ja paholaisen hilloa, bataattiranskalaisia, vihersalaattia ja sweet-chilidippiä) 16,90 € (kanta-asiakkaille 14 €)

Iisalmi

Imatra

Joensuu

Jyväskylä

Jämsä

Järvenpää

Kaarina

Kangasala

Kankaanpää

Karjaa/Raasepori

Kauhajoki

Kempele

Kirkkonummi

Kittilä/Levi

Kokkola

Kouvola/Kuusankoski

Kotka

Kuopio

Kuusamo

Lahti

Lappeenranta

Lempäälä

​​​Lohja

 • Cafe Lauri (Facebook)

 • Konditoria Pink Lemon (Facebook), Vegaanihaaste-spesiaali: Vegaanihaaste huipentuu to 25.1. vegaaniseen iltaan klo 18-20. Silloin kahvilassa on vitriinin täydeltä vain vegaanisia herkkuja!
  Huom. Kahvila lomailee tammikuun puoliväliin asti ja avautuu tiistaina 16.1.

Loviisa

Nokia

Oulu

Pietarsaari

Pori

 • Cafe Anton, Vegaanihaaste-tarjous: Sieni-curryruukku-annokseen alkuruoaksi pieni vihreä salaatti+talon leipää sekä pieni alkoholiton ruokajuoma (cola, fanta, sprite, sooda, jäävesi) veloituksetta.

 • Blind Burger (Facebook), Vegaanihaaste-tarjous: Blind Burger 5 € (norm. 8,90 €) sis. sämpylän, kasvispihvin, vegaanijuuston, ketsupin, salaatin, tuoreen kurkun ja vegaanisen omavalintaisen kastikkeen (paholaisenhillo tai vegechilikastike).

 • TOVI deli&takeaway ♥

 • Kaupunkikahvila Brunssi (Facebook), Vegaanihaaste-tarjous: Vegaaniset täytekakut tilauksista -10 % tammikuun ajan.

 • Rax

 • Martina

Porvoo

Raahe

Raisio

Rauma

Riihimäki

Rovaniemi

Savonlinna

Seinäjoki

Sotkamo

Tampere

Tornio

Turku

Vaasa

Vantaa

Ylöjärvi

 

Vöner valmistaa vegaanista versiota dönerkebabista. Vönerin nettisivuilla on lista vöneriä tarjoavista ravintoloista, joiden valikoimissa on tammikuussa Vegaanihaasteeseen liittyviä tarjouksia. Katso ravintolat ja tarjoukset täältä: https://voner.fi/vegaanihaaste. Listalla on nyt helsinkiläisiä, turkulaisia, salolaisia ja hämeenlinnalaisia ravintoloita. Lista täydentyy vielä tammikuun aikana.

 

Vinkki: Onko sinulla ravintola tai kahvila, jonka haluaisit mukaan Vegaanihaasteeseen? Mukaan pääsee, kun ravintolan tai kahvilan listalla on tammikuun ajan vähintään yksi täysin kasviperäinen annos. Osallistuminen Vegaanihaasteeseen on maksutonta. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen ravintolat@vegaanihaaste.fi, niin annamme lisätietoja.

Käsiä kurkottelemassa kohti pöydällä olevia herkkuja