Katja Gauriloff

elokuvaohjaaja

Katja Gauriloff

Vegaanipäivistä vegaanikuuhun. Mihin tämä tie vielä viekään. 
Hyvinvointia kaikille olennoille ja parempaa uutta vuotta!

(Kuva: Matias Partanen)

Riku Nieminen

näyttelijä, Vegaanihaasteen kummi 2018

Riku Nieminen

Olen vegaani koska se on helppoa! Nykyään lähikaupat ja ravintolat ovat täynnä maukasta eläinperätöntä polttoainetta hektisen elämänrytmini ylläpitämiselle! Suosittelen haastetta ja vegaanista elämäntyyliä kelle tahansa!

näyttelijä Anna-Leena Sipilä

näyttelijä

Anna-Leena Sipilä

Halusin lähteä mukaan Vegaanihaasteeseen, koska haluan omilla teoillani edes hieman yrittää vähentää jättämääni jälkeä luontoon. Rakastan myös eläimiä, joten minulla on usein hieman huono omatunto jos syön lihaa.

kirjailija ja pappi Kai Sadinmaa

kirjailija ja pappi

Kai Sadinmaa

Vegaanihaasteeseen on helppo liittyä. Joukkovoima tukee hyvää asiaa. Vegaanius liittyy elämän kaikinpuoliseen kunnioitukseen. Myötätunto on ihmisen tärkein ominaisuus. Sitä on vaalittava. Muuten olemme vaarassa kadottaa ihmisyytemme. Meidän on luovuttava tarpeettomasta väkivallasta ja suhtauduttava suurella lempeydellä eläinsisariimme ja -veljiimme, koko luomakuntaan. Maailma on yksi ja jakamaton.

näyttelijä Eero Ritala

näyttelijä, Vegaanihaasteen kummi 2018

Eero Ritala

Tervetuloa alati kasvavaan joukkoomme! Vegaaninen ruokavalio tuottaa hyvänolontunnetta monella eri tavalla; samalla kun pelastat maailmaa ilmastonmuutokselta ja eläimiä kärsimykseltä saat itsellesi kevyemmän olon vaikka et herkuista luovukaan. Etkä ole enää yksinäinen outolintu; netti on täynnä reseptejä ja kaupoista löytyy joka päivä uutta vegaanista arkea helpottavaa. Onnea matkaan! 
(Kuva: Ilkka Saastamoinen)

kirjailija Miki Liukkonen

kirjailija, Vegaanihaasteen kummi 2018

Miki Liukkonen

Ryhdyin vegaaniksi kaksi vuotta sitten. Olen aina ollut erittäin eläinrakas ja tunsin, että paras tapa puolustaa eläinten oikeuksia on ryhtyä vegaaniksi kokonaan. Toinen painava syy oli vegaaniuden ympäristöystävällisyys. Kehoitan jokaista ottamaan osaa Vegaanihaasteeseen. Kerrankos sitä eletään. Kuukausi sinne tänne. Plus itse ainakin huomasin vegaaniksi ruvettuani myös huomattavia terveysvaikutuksia: en ole juuri koskaan sairas.

Kahvilat ja ravintolat

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.