Resepti: RuokakonttuuriAnnoksia: 4

Välimeren tofukiusaus

  • 1 kg peruna-sipulisekoitusta
  • 1 pkt (300 g) Jalotofu Marinoitua
  • 1 (200 g) punainen paprika
  • 15-20 kivetöntä mustaa kalamataoliivia
  • 3/4 dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
  • 1 tl timjamia (osan voit korvata myös rosmariinilla)
  • 1 tl oreganoa
  • mustapippuria
  • 1 tl suolaa
  • 4 dl kaurakermaa

 

Kuutioi tofu ja paprika. Viipaloi oliivit ja kuutioi aurinkokuivatut tomaatit.

Sekoita uunivuoassa noin 3/4 peruna-sipulisekoituksesta tofun, paprikan, oliivien, aurinkokuivattujen tomaattien sekä mausteiden kanssa. Levitä päälle loppu peruna-sipulisekoitus ja valuta päälle kerma.

Kypsennä kiusausta 200-asteisessa uunissa noin reilun tunnin verran, kunnes perunat ovat kypsiä ja kiusaus on saanut kauniisti väriä. Tofukiusauksen kanssa maistuu raikas salaatti.

Gluteeniton versio: Käytä gluteenitonta kaurakermaa.

Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT