Kuvassa on valkoisella lautasella kierrepastaa, vaaleanoranssia kastiketta ja kesäkurpitsaa. Kuvan päällä on tekstit: "Uusien ilta Zoomissa to 9.3. klo 18.30." sekä "Tule mukaan edistämään ilmastokestävää ruokakulttuuria!"

Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanjan uusien ilta

Mitä: Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanjan uusien ilta
Missä: Zoomissa eli etänä netin välityksellä (ilmoittaudu täällä)
Milloin: Torstaina 9.3.2023 klo 18.30–20

 

Tervetuloa tutustumaan Vegaanihaasteen ja Maan ystävien yhteiseen Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanjaan torstaina 9.3. klo 18.30! Uusien ilta järjestetään etänä Zoomin välityksellä.

Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanjan tavoitteena on edistää kestävämpää ruokakulttuuria ja saada ruokapalvelut tarjoamaan asiakkailleen päivittäin ilmastokestävää, ravitsemuksellisesti täysipainoista ja maukasta kasvisruokaa.

Kampanjalla on reseptipankki, joka sisältää 30 ruokapalveluille suunnattua kasvisruokareseptiä. Lisäksi kampanja tarjoaa ruokapalveluille mm. viestintämateriaaleja ja koulutuksia. Lue lisää ja tutustu reseptipankkiin osoitteessa ilmastoruoka.fi.

Uusien illassa keskustellaan kampanjan teemoista ja eri tavoista tulla mukaan kampanjan toimintaan. Tule mukaan edistämään kanssamme ilmastokestävää ruokakulttuuria!

  • Ilmoittaudu mukaan tästä!
  • Facebook-tapahtuman löydät tästä.
  • Lisätietoa tapahtumasta antaa Katri Loikkanen, katri.loikkanen@vegaanihaaste.fi
Haluatko yli 200 herkullista reseptiä?

31 päivää ilmaisia vinkkejä vegempään elämään

Ilmoittaudu mukaan Vegaanihaasteeseen!
noodles