Keitä tuutorit ovat?

Vegaanihaasteessa on mukana noin sata vapaaehtoista tuutoria. Ilmoittautuessasi mukaan saat niin halutessasi yhden heistä avuksesi.

Tuutorit ovat kaiken ikäisiä henkilöitä erilaisin taustoin. Mukana on esimerkiksi perheellisiä, opiskelijoita ja urheilijoita. Tuutoreilla on myös vegaanisen ruoan suhteen erilaisia kiinnostuksen kohteita.

Miten saa tuutorin?

Rastita ilmoittautumislomakkeessa kohta "Haluan tuutorin". Valitsemme sinulle sopivan tuutorin ilmoittautumisessa antamiesi muiden tietojen perusteella. Saat tiedon tuutoristasi heti ilmoittautumisen jälkeen.

Jos olet jo ilmoittautunut mukaan Vegaanihaasteeseen, mutta et ilmoittautuessasi rastittanut "Haluan tuutorin" -kohtaa, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@vegaanihaaste.fi.

Vegaanihaasteeseen voi osallistua ilman tuutoria. Moni on kuitenkin kokenut tuutorin neuvot tärkeinä ja kertonut Vegaanihaasteen onnistuneen tuutorin avulla yli odotusten.

Miten tuutoriin ollaan yhteydessä?

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin tuutoriltasi. Voit olla tuutoriin yhteydessä sähköpostilla haastekuukauden ajan ja tarvittaessa kysellä häneltä esimerkiksi reseptivinkkejä ja tuotesuosituksia. Tuutorit vastaavat kysymyksiin noin kahden vuorokauden kuluessa.

Mitä tuutorilta voi kysyä?

Voit kysyä tuutoriltasi vegaaniruokavaliota ja muita aihetta sivuavia kysymyksiä: reseptivinkkejä ja tuotesuosituksia tai neuvoja arkeen ja erilaisiin tilanteisiin. Tuutorille voi myös kertoa kuulumisia, vaikka sinulla ei olisi mitään erityistä kysyttävää.

Tuutorit auttavat alkuun vegaanitaipaleella

Kaikki tuutorimme ovat koulutettuja ja heillä on vähintään perustiedot vegaanien ravitsemuksesta ja vegaanina elämisestä hallussaan.

Tuutorit eivät kuitenkaan ole ravitsemus- tai terveysalan asiantuntijoita. He eivät arvioi ruokapäiväkirjoja tai tee ateriasuunnitelmia.

Tuutorit toimivat tiiminä

Tuutoreilla on vaitiolovelvollisuus. Heillä on kuitenkin lupa kysyä toisilta tuutoreilta sekä Vegaanihaasteen taustatiimiltä ja ravitsemusasiantuntijoilta neuvoja, mikäli eivät itse tiedä vastausta johonkin kysymykseen.

Oletko kiinnostunut tuutoroinnista?

Jos olet ollut vähintään vuoden vegaani, sitoudut Vegaanihaasteen arvoihin ja haluat käyttää aikaasi uusien kasvissyönnistä kiinnostuneiden auttamiseen, voit hakea tuutoriksi. Rekisteröidy tuutorikoulutukseen täällä tai kysy lisätietoa osoitteesta tuutorit@vegaanihaaste.fi.

Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT