Greippismoothieta tarjoiltuna puolikkaista greipeistä
Resepti ja kuva: My Berry ForestAnnoksia: 2

Greippismoothiekulho

  • 1 jäinen/kohmeinen banaani
  • 1 verigreippi
  • 1 1/2 dl kaura- tai soijajogurttia
  • koristeluun punaviinimarjoja tai muita marjoja
  • 1/2 tl kookossokeria

Kuori ja pilko banaani. Laita se pakastuksen kestävään astiaan tai pussiin ja pakasta vähintään 3 tuntia. 

Ota banaanit pakastimesta sulamaan n. 10 minuuttia ennen smoothien sekoittamista.

Koverra greipistä ulos hedelmäliha kuoria vahingoittamatta ja säästä kuoret tarjoilua varten. Jos greipin kaivertaminen tuntuu vaivalloiselta, voit tarjoilla smoothien myös kulhosta.

Sekoita kaikki smoothien ainekset yhteen tehosekoittimella. Sauvasekoitin käy myös, mutta tällöin banaanin kannattaa antaa sulaa hieman kauemmin, kunnes se on pehmentynyt. Maista ja lisää halutessasi makeutusta, esim.kookossokeria.

Kaada smoothie greippikulhoihin, koristele marjoilla ja ripottele päälle kookossokeria. Nauti!

Vinkki: Osta kerralla paljon banaaneja, anna niiden kypsyä huoneenlämmössä ja pakasta myöhempää käyttöä varten. Kun banaanin kuoressa on pilkkuja, se on kypsä. Myös tummuneita banaaneita voi pakastaa ja käyttää smoothieen.

Haluatko yli 200 herkullista reseptiä?

31 päivää ilmaisia vinkkejä vegempään elämään

Ilmoittaudu mukaan Vegaanihaasteeseen!
noodles