Resepti: KeidasAnnoksia: 4

Kasvis-soijarouhe­cannellonit

  • 100 g soijarouhetta
  • vettä + kasvisliemijauhetta soijarouheen liotukseen
  • öljyä
  • 1 punasipuli
  • 1 paprika
  • 5 herkkusientä
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1 dl kaurakermaa (erissä)
  • 1 pkt canneloneja
  • suolaa
  • savupaprikaa
  • mustapippuria
  • valkopippuria
  • nippu tuoretta basilikaa
  • öljyä tai margariinia vuoan voiteluun
  • 200 g sulavaa vegaanijuustoa (ks. lista täältä)

Liota soijarouhe kuumassa kasvisliemessä. Puristele ylimääräinen neste pois.

Pilko sipuli, valkosipuli, paprika ja sienet pieniksi paloiksi. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja kuullota siinä sipuleita hetken aikaa. Lisää turvonnut soijarouhe ja anna paistua hetki napakalla lämmöllä.

Lisää paprika, sienet, tomaattimurska ja mausteet (lukuun ottamatta tuoretta basilikaa). Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes paprika on kypsää. Lisää tarvittaessa loraus kaurakermaa. Kastikkeen on hyvä olla melko kiinteää, jotta pastaputkien täyttäminen onnistuu. Lisää viimeiseksi kastikkeeseen silputtu basilika ja aseta sivuun kuumalta levyltä.

Voitele isohko uunivuoka margariinilla. Raasta vegejuusto. Täytä cannellonit hiukan jäähtyneellä kastikkeella: parhaiten se onnistuu pitämällä pastaputkea pystyssä esim. paistinlastan päällä. Lastan avulla on helppo siirtää täytetty cannelloniputki vuokaan.

Lado täytetyt cannelonit yksitellen vuokaan. Lorauta lopuksi päälle hiukan kaurakermaa ja raastettu juusto. Paista 225 asteessa puolisen tuntia. Lisää vielä tarvittaessa kaurakermaa.

Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
PL 362
00131 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT