Annoksia: 4

Rucolapesto

  • 3–4 kourallista rucolaa
  • suolaa
  • 1 dl auringonkukansiemeniä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl ravintohiivahiutaleita (ei pakollinen)
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • oliiviöljyä
  • pippuria

Revi rucolat pienemmiksi ja laita ne mortteliin. Lisää ripaus karkeaa suolaa ja hienonna. Lisää auringonkukansiemenet sekaan ja hienonna tasaiseksi massaksi. Morttelin sijaan peston voi valmistaa sauvasekoittimella. 

Siirrä massa isompaan kulhoon. Lisää puristetut valkosipulinkynnet, ravintohiivahiutaleet, sitruunanmehu ja sekoita. Lisää öljyä oman maun mukaan. (Voit korvata osan öljystä vedellä.) Mausta suolalla ja pippurilla.

Nauti esimerkiksi pastan ja paistetun kylmäsavutofun kera. 

 

Resepti ja kuva: Life By Vegan

Haluatko yli 200 herkullista reseptiä?

31 päivää ilmaisia vinkkejä vegempään elämään

Ilmoittaudu mukaan Vegaanihaasteeseen!
Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT