Resepti: Kamomillan konditoriaAnnoksia: 12

Suklaa-banaanikakku

  • 3 banaania
  • 2 dl vettä
  • 3/4 dl kaakaojauhetta
  • 1/4 tl vaniljajauhetta tai 2 tl vaniljasokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl rypsiöljyä (ei kylmäpuristettua)
  • 3 dl sokeria
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 5 dl vehnäjauhoja

Öljyä ja jauhota iso kuivakakkuvuoka ja laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.

Muussaa banaani haarukalla. Sekoita banaanin sekaan vesi, kaakaojauhe, vanilja, suola, öljy ja sokeri. Lisää ruokasooda sekä vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja paista esilämmitetyn uunin keskitasolla noin tunnin ajan. Kakku on kypsä, kun siihen työnnetty tikku tulee ulos puhtaana.

Anna kakun jäähtyä vuoassaan kymmenen minuuttia ennen kumoamista. Säilytä valmis kakku mieluiten jääkaapissa.

Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
PL 362
00131 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT