Kuvassa on käsi, joka pitelee puhelinta. Puhelimen näytöllä on Facebookin logo.

Facebookin kaupunkiryhmät

Facebookissa on paljon ryhmiä, jotka keskittyvät aina tietyn paikkakunnan vegaanitarjontaan. Nämä ryhmät ovat käteviä, sillä niistä voi lukea muiden henkilöiden kokemuksia ravintoloiden vegaaniannoksista, kysellä vinkkejä ja bongata kiinnostavia uutuustuotteita ja niiden myyntipaikkoja.

Ryhmät ovat yksityisten henkilöiden ylläpitämiä ja niiden toimintatavat ja säännöt poikkeavat aina vähän toisistaan. Luethan siis ryhmän säännöt, kun liityt ryhmään.

Tässä on listattuna joitakin paikkakuntakohtaisia vegaaniryhmiä. Jos omaa paikkakuntaasi ei ole listalla, kokeile etsiä sitä Facebookin haulla kirjoittamalla esimerkiksi vegaaninen [paikkakunnan nimi] tai vegaani [paikkakunnan nimi].

Vinkki: Jos käytät Instagramia, voit löytää hyviä ravintolavinkkejä etsimällä oman paikkakuntasi vegaanitarjontaa #vegaaninentampere, #vegaaninenhelsinki sekä vastaavilla muilla hashtageilla.

Facebook-ryhmiä

Ryhmät ovat paikkakunnan tai alueen mukaan aakkosjärjestyksessä. Katso myös ryhmät Vegaanimatkailijat Suomessa ja Vegaaninen Viro!

 

Haluatko yli 200 herkullista reseptiä?

31 päivää ilmaisia vinkkejä vegempään elämään

Ilmoittaudu mukaan Vegaanihaasteeseen!
noodles