Resepti ja kuva: Paula Heinonen, Pidempi korsiAnnoksia: 4

Lindströmin­pihvit musta­pavuista

  • 2 purkkia mustapapuja (noin 5 dl)
  • 1 sipuli kuutioituna
  • 2 etikkapunajuurta
  • 1 dl ruis- tai tavallisia korppujauhoja
  • 1 dl kaurakermaa
  • 2 tl sokeria
  • suolaa
  • valkopippuria

Valuta neste pavuista, kuullota sipuli ja raasta punajuuri. Yhdistä kaikki aineet kulhoon ja riko papuja hieman esimerkiksi perunasurvinta apuna käyttäen.

Anna pihvitaikinan tekeytyä jääkaapissa, kunnes se on helposti muotoiltavissa. Lisää korppujauhoja, jos taikina vaikuttaa liian löysältä.

Paista pannulla öljyssä rapsakoiksi. Voit paistaa pihvit myös 200-asteisessa uunissa, noin 15 minuuttia per puoli.

Gluteeniton versio: Käytä gluteenittomia korppujauhoja ja gluteenitonta kaurakermaa.

Haluatko yli 200 herkullista reseptiä?

31 päivää ilmaisia vinkkejä vegempään elämään

Ilmoittaudu mukaan Vegaanihaasteeseen!
Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT