Resepti: Pidempi korsiAnnoksia: 6

Lindströminpihvit soijarouheesta

  • 2,5 dl tummaa soijarouhetta
  • 2 punajuurta
  • 1 dl ruis- tai tavallisia korppujauhoja
  • 1 dl kaurakermaa
  • 1 sipuli
  • 2 tl sokeria
  • suolaa
  • valkopippuria
  • loraus soijakastiketta

Turvota soijarouhe ohjeen mukaan. Puristele ja valuta ylimääräinen vesi hyvin pois.

Kuullota sipuli kypsäksi. Voit halutessasi käyttää myös soijarouheen pannulla.

Sekoita sipuli ja soijarouhe. Lisää raastettu punajuuri, korppujauhot, kaurakerma ja mausteet.

Anna pihvitaikinan vetäytyä jääkaapissa, kunnes korppujauhot ovat turvonneet ja pihvit on helppo muotoilla.

Paista pihvit pannulla öljyssä, kunnes pinnat ovat ihanan rapeat. Voit paistaa pihvit myös 200-asteisessa uunissa 30 min. Käännä pihvit paistamisen puolessa välissä.

Gluteeniton versio: Käytä gluteenittomia korppujauhoja. Osa kaurapohjaisista tuotteista, kuten kaurakermoista ja -maidoista, soveltuu joillekin keliaakikoille. Lue lisää täältä. Jos kaurakerma ei sovi, voit vaihtaa sen soijakermaan tai kookosmaitoon.

Soijaton versio: Käytä tätä toista ohjetta, jossa pihvit on tehty mustapavuista.

Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
PL 362
00131 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT