Resepti ja kuva: Paula Heinonen, Pidempi korsiAnnoksia: 4

Lindströminpihvit soijarouheesta

  • 2,5 dl tummaa soijarouhetta
  • 2 etikkapunajuurta
  • 1 dl ruis- tai tavallisia korppujauhoja
  • 1 dl kaurakermaa
  • 1 sipuli
  • 2 tl sokeria
  • suolaa
  • valkopippuria
  • loraus soijakastiketta

Turvota soijarouhe ohjeen mukaan. Puristele ja valuta ylimääräinen vesi hyvin pois.

Kuullota sipuli kypsäksi. Voit halutessasi käyttää myös soijarouheen pannulla.

Sekoita sipuli ja soijarouhe. Lisää raastettu punajuuri, korppujauhot, kaurakerma ja mausteet.

Anna pihvitaikinan vetäytyä jääkaapissa, kunnes korppujauhot ovat turvonneet ja pihvit on helppo muotoilla.

Paista pihvit pannulla öljyssä, kunnes pinnat ovat ihanan rapeat. Voit paistaa pihvit myös 200-asteisessa uunissa 30 min. Käännä pihvit paistamisen puolessa välissä.

 

Gluteeniton versio: Käytä gluteenittomia korppujauhoja ja gluteenitonta kaurakermaa.

Soijaton versio: Käytä tätä toista ohjetta, jossa pihvit on tehty mustapavuista.

Haluatko yli 200 herkullista reseptiä?

31 päivää ilmaisia vinkkejä vegempään elämään

Ilmoittaudu mukaan Vegaanihaasteeseen!
Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT