Resepti: LinssinööriAnnoksia: 3

Merellinen nyhtökaura­keitto

  • 1 sipuli
  • 6 perunaa
  • 3 porkkanaa
  • öljyä
  • 1 l vettä
  • 1 pkt nyhtökauraa (Saaristo tai nude)
  • 1/2 tl jauhettua maustepippuria (tai muutama kokonainen)
  • 3 laakerinlehteä
  • 2–2 1/2 dl kaurakermaa
  • nippu tilliä
  • suolaa

Kuori ja paloittele sipuli, perunat ja porkkanat. Kuullota sipuli öljytilkassa kattilan pohjalla.

Lisää porkkanat, perunat, vesi, maustepippuri ja laakerinlehdet. Keitä, kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Lisää nyhtökaura, tilli sekä kaurakerma ja kuumenna vielä kiehuvaksi.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai muita mausteita.

Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
PL 362
00131 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT