Resepti ja kuva: Paula Heinonen, Pidempi korsiAnnoksia: 4

Papu-minestrone­keitto

  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 pieni sipuli
  • 3 pientä porkkanaa
  • 1 punainen paprika
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 l vettä
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 dl simpukkapastaa
  • 2 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tlk kidneypapuja
  • 200 g pakasteherneitä
  • maun mukaan rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl ketsuppia (ei pakollinen)

Pilko kaikki kasvikset pieniksi kuutioiksi.

Lorauta suuren kattilan pohjalle oliiviöljyä ja kuullota sipuli sekä valkosipuli. Lisää mukaan myös porkkana ja paprika. Kaada joukkoon vesi ja tomaattimurska. Murenna joukkoon kasvisliemikuutio. Anna kiehua ja lisää joukkoon pasta. Lisää oregano.

Huuhtele ja valuta pavut. Lisää keiton joukkoon pavut ja herneet. Anna porista, kunnes pasta on kypsää. Rouhi mukaan mustapippuria. Voit lorauttaa keittoon lopuksi lusikallisen ketsuppia. Tarkista lopuksi maku ja lisää suolaa maun mukaan.

Gluteeniton versio: Käytä gluteenitonta pastaa.

Haluatko yli 200 herkullista reseptiä?

31 päivää ilmaisia vinkkejä vegempään elämään

Ilmoittaudu mukaan Vegaanihaasteeseen!
Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT