Resepti: Chocochili 4 annosta

Yhden kattilan pasta

  • 1 tlk keitettyjä kikherneitä
  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1/2 dl silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 dl tummia kalamataoliiveja
  • 200 g spagettia tai muuta pastaa
  • 500 g tomaattimurskaa
  • n. 5 dl vettä
  • 2 (vähäsuolaista) kasvisliemikuutiota
  • 2 tl oreganoa
  • chiliä maun mukaan
  • mustapippuria
  • tuoretta basilikaa ja pähkinäparmesania tarjoiluun

Huuhtele ja valuta kikherneet. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä kannen alla välillä sekoitellen, kunnes pasta on kypsää ja neste on imeytynyt (10–15 minuuttia). Lisää vettä tarvittaessa.

Tarjoa pasta tuoreen basilikan ja pähkinäparmesaanin kera.

Gluteeniton versio: Käytä gluteenitonta pastaa. Keitä pasta ohjeen mukaan ja lisää se lopuksi muiden aineiden sekaan.

Pähkinätön versio: Jätä pähkinäparmesaani pois ja korvaa se ravintohiivahiutaleilla.

Katso myös:

Linssicurry

Kukkakaalipasta

Pinaattiletut

Yhden kattilan pasta

Olet sitten perheenisä, aktiivinen liikkuja, eläkeläinen, keventäjä tai opiskelija löydät täältä sopivat reseptit arkeesi.

Monipuolinen vegaaniruokavalio ei ole vaikea toteuttaa, mutta sen aloittamiseen voi tarvita vähän apua. Reseptipankistamme löydät uusia herkullisia tuttavuuksia sekä tuttuja ruokia vegaanisina versioina. Kokeile ja ihastu!

Tutustu maukkaisiin resepteihin