Resepti ja kuva: Elina Innanen, ChocochiliAnnoksia: 4

Auringonkukansiemen-persiljapesto

  • 1 ruukku tuoretta persiljaa
  • karkeaa meri- tai vuorisuolaa
  • 1 dl auringonkukansiemeniä
  • 1–2 tl sitruunamehua
  • hyvää oliiviöljyä
  • 1 rkl ravintohiivahiutaleita

Lisää mortteliin persilja ja karkea vuorisuola. Survo aineita morttelissa, kunnes persiljan rakenne alkaa rikkoutua. Lisää auringonkukansiemenet sekä tilkka öljyä ja jatka survomista.

Lisää sitruunamehu ja öljyä niin paljon, että peston koostumus on sopiva.

Sekoita joukkoon lopuksi ravintohiivahiutaleet tuomaan juustoista makua. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Vinkki: Voit tehdä peston myös sauva- tai tehosekoittimella.

Haluatko yli 200 herkullista reseptiä?

31 päivää ilmaisia vinkkejä vegempään elämään

Ilmoittaudu mukaan Vegaanihaasteeseen!
Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT