Resepti: Pidempi korsi/Paula HeinonenAnnoksia: 4

Caesarsalaatti fileesuikaleilla

 

Caersar-kastike:

  • 100 g kaurafraichea
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 tl kapriksia
  • 1 rkl rypsiöljy
  • 1-2 rkl sitruunan mehua
  • 2 tl soijakastiketta
  • 2 tl sinappia
  • 1 tl agavesiirappia (tavallinen tai vaahterasiirappi käy myös)
  • 1 rkl ravintohiivahiutaleita
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria

Salaattiin:

  • 320 g Hälsans kökin vegaanisia fileesuikaleita 
  • 4 siivua vaaleaa leipää
  • 1 valkosipulinkynsi
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • 1 ruukku roimainesalaattia
  • 1/2 dl vegaanista parmesaaria (Violife prosociano)

Ota fileesuikaleet sulamaan hyvissä ajoin. Lisää kaikki ainekset kulhoon mustapippuria lukuun ottamatta ja surauta sileäksi sauvasekoittimella. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja laita maustumaan jääkaappiin siksi ajaksi kun valmistat salaatin.

Valmista krutongit kuutiomalla leipä tai repimällä se suupaloiksi. Hienonna valkosipulinkynsi. Lorauta paistinpannulle rypsiöljyä ja kuumenna. Lisää pannulle valkosipuli ja leipä. Paista palat rapeiksi ja kullanruskeiksi ja ota sivuun jäähtymään. Lorauta pannulle tilkka öljyä ja paista myös fileesuikaleita kevyesti. Ota nekin sivuun. Revi salaatti pieneksi, huuhtele se ja linkoa tai ravista hyvin kuivaksi. Kokoa salaatti salaatinlehdistä, fileesuikaleista ja leipäkrutongeista. Höylää lopuksi päälle vegaanisia parmesanlastuja ja lisää päälle kastike. Nauti heti!

Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT