Resepti: Pidempi korsi/Paula HeinonenAnnoksia: 4

Caesarsalaatti fileesuikaleilla

Caersar-kastike:

  • 100 g kaurafraichea
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 tl kapriksia
  • 1 rkl rypsiöljy
  • 1-2 rkl sitruunan mehua
  • 2 tl soijakastiketta
  • 2 tl sinappia
  • 1 tl agavesiirappia (tavallinen tai vaahterasiirappi käy myös)
  • 1 rkl ravintohiivahiutaleita
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria

Salaattiin:

Jos käytät pakastettuja suikaleita, ota ne sulamaan hyvissä ajoin.

Lisää kaikki kastikkeen ainekset kulhoon mustapippuria lukuun ottamatta ja surauta sileäksi sauvasekoittimella. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja laita maustumaan jääkaappiin salaatin valmistamisen ajaksi.

Valmista krutongit kuutioimalla leipä tai repimällä se suupaloiksi. Hienonna valkosipulinkynsi.

Lorauta paistinpannulle rypsiöljyä ja kuumenna. Lisää pannulle valkosipuli ja leipä. Paista palat rapeiksi ja kullanruskeiksi ja ota sivuun jäähtymään.

Lorauta pannulle tilkka öljyä ja paista myös suikaleita kevyesti. Mausta suikaleet broilerimausteella. Ota nekin sivuun.

Revi salaatti pieneksi, huuhtele se ja linkoa tai ravista hyvin kuivaksi. Kokoa salaatti salaatinlehdistä, fileesuikaleista ja leipäkrutongeista. Höylää lopuksi päälle vegaanisia parmesanlastuja ja lisää päälle kastike. Nauti heti!

Haluatko yli 200 herkullista reseptiä?

31 päivää ilmaisia vinkkejä vegempään elämään

Ilmoittaudu mukaan Vegaanihaasteeseen!
Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT