Annoksia: 4

Helpot mausteiset tofupalat

Resepti ja kuva: Aino-Kaisa Sihtola ja Noora Laine-Müller: Koko perheen vegaaninen välipalakirja (Readme.fi 2022)

 

  • 250 g maustamatonta tofua
  • n. 1 dl ravintohiivahiutaleita
  • 1/2 tl valkosipulijauhetta
  • 1/2  tl sipulijauhetta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 rkl soijakastiketta (tarvittaessa gluteenitonta)
  • 1 rkl ketsuppia
  • (1/2 dl vettä)

Dippi

Kuumenna uuni 180 asteeseen. Vuoraa uuninpelti leivinpaperilla.

Ota tofu paketista. Puristele hellästi enimmät nesteet pois ja taputtele vielä puhtaalla keittiöpyyhkeellä tai talouspaperilla kuivaksi. Revi suupalojen kokoisiksi paloiksi.

Sekoita marinadin kuivat aineet sekaisin. Lisää soijakastike ja ketsuppi. Lisää lopuksi tarvittaessa vesi pienissä erissä. Seoksen tulee olla tasaista, hieman tahnaa juoksevampaa.

Pyörittele tofupalat tahnassa ja asettele leivinpaperi päälle uunipellille. Paahda esilämmitetyssä uunissa n. 20 min. Tofupalojen kuuluu olla nahkeita, mutta ne eivät saa ottaa liikaa väriä.

Sekoita dipin ainekset ja tarjoile tofupalojen kanssa.

Haluatko yli 200 herkullista reseptiä?

31 päivää ilmaisia vinkkejä vegempään elämään

Ilmoittaudu mukaan Vegaanihaasteeseen!
Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT