Annoksia: 6

Hummus

Resepti ja kuva: Liisa Soultanis

  • 1 tlk keitettyjä kikherneitä
  • 2 rkl tahinia
  • 1/2 dl sitruunamehua
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1/2 tl juustokuminaa eli jeeraa
  • suolaa
  • (halutessasi muita mausteita kuten yrttejä, paprikaa tai pippuria)

Tehosekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Lisää öljyä jos haluat juoksevamman koostumuksen.

Vinkki: Tahinissa on voimakas maku, johon kannattaa totutella pikkuhiljaa. Voit laittaa sitä hummukseen ensin vain vähän ja lisätä sen määrää makusi mukaan.

Haluatko yli 200 herkullista reseptiä?

31 päivää ilmaisia vinkkejä vegempään elämään

Ilmoittaudu mukaan Vegaanihaasteeseen!
Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT