Resepti: Kamomillan konditoria 8 annosta

Mantelijuusto

  • 1/2 dl sitruunamehua
  • 01/2 dl oliiviöljyä
  • 1 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 3 1/2 dl mantelijauhoja
  • 2 valkosipulinkynttä

Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja käytä konetta, kunnes massa on täysin sileää. Tehosekoittimen tehosta riippuen saatat joutua välillä pysäyttämään sen ja lusikoimaan astian seinälle jäänyttä juustomassaa alemmaksi.

Levitä massa pieneen uunivuokaan leivinpaperin päälle neljän sentin paksuiseksi kerrokseksi.

Paista juustoa 175-asteisen uunin keskitasolla 50 minuuttia eli kunnes juuston pinta on ruskistunut ja se tuntuu kiinteältä.

Anna juuston jäähtyä hyvin ennen sen leikkaamista. Säilytä valmis juusto jääkaapissa.

Syö sellaisenaan, salaatin seassa tai hedelmien kera.

Katso myös:

Yhden kattilan pasta

Kinuskipikkukakkuset

Suklaa-maapähkinäruudut

Vanilja-kanelismoothie

Olet sitten perheenisä, aktiivinen liikkuja, eläkeläinen, keventäjä tai opiskelija löydät täältä sopivat reseptit arkeesi.

Monipuolinen vegaaniruokavalio ei ole vaikea toteuttaa, mutta sen aloittamiseen voi tarvita vähän apua. Reseptipankistamme löydät uusia herkullisia tuttavuuksia sekä tuttuja ruokia vegaanisina versioina. Kokeile ja ihastu!

Tutustu maukkaisiin resepteihin