Resepti: Chocochili 4 annosta

Pinaattiletut

  • 150 g pakastepinaattia
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/4–1/2 tl suolaa
  • 4 1/2 dl kaura-, soija- tai muuta kasvimaitoa
  • 2 tl rypsiöljyä (+ lisää öljyä paistamiseen)
  • tarjoiluun puolukkahilloa

Sulata pinaatti esimerkiksi mikrossa.

Sekoita yhteen jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja suola.

Lisää soijamaito ja öljy sekä pinaatti. Sekoita huolellisesti.

Anna taikinan vetäytyä noin 15 minuuttia.

Kuumenna lettupannu ja lisää pannulle öljyä. Kaada lettupannun koloihin taikinaa ja paista melko kuumalla pannulla, kunnes pinta on hyytynyt. Käännä letut ja paista vielä tovi toiselta puolelta.

Tarjoa pinaattiletut puolukkahillon kanssa.

Gluteeniton versio: Katso gluteenittomien pinaattilettujen ohje Chocochili-blogista.

Soijaton versio: Käytä jotain muuta kasvimaitoa kuin soijamaitoa.

Katso myös:

Vanilja-kanelismoothie

Tofukokkeli

Trooppinen smoothiekulho

Meloni-vihersmoothiekulho

Olet sitten perheenisä, aktiivinen liikkuja, eläkeläinen, keventäjä tai opiskelija löydät täältä sopivat reseptit arkeesi.

Monipuolinen vegaaniruokavalio ei ole vaikea toteuttaa, mutta sen aloittamiseen voi tarvita vähän apua. Reseptipankistamme löydät uusia herkullisia tuttavuuksia sekä tuttuja ruokia vegaanisina versioina. Kokeile ja ihastu!

Tutustu maukkaisiin resepteihin