Resepti: Vegaanin ruokavuosiAnnoksia: 4

Vegaaninen munakastike tofusta

Maustamattomasta tofusta, kaurakermasta ja mausteista syntyy kerrassaan herkullinen kastike. Syötyäsi pohdiskelet, saako lautasen nuolla?

Täyteläistä kananmunan makua kastikkeeseen tuo ripaus mustaa suolaa, mutta kastike on herkullinen ilmankin!

  • 1 sipuli
  • 200 g maustamatonta tofua
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 4 dl kaurakermaa 
  • ¼ tl valkopippuria
  • ripaus mustaa suolaa*


Pilko sipuli. Silppua tofu pieneksi hakkelukseksi. 

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli. Lisää kaurakerma ja hauduta, kunnes kastike sakenee. Lisää tofuhakkelus. Mausta valkopippurilla ja mustalla suolalla. 

Tarjoa pinaattilettujen ja/tai keitettyjen perunoiden kanssa!

Vinkki! Yksinkertaisimmillaan kastike syntyy kahdesta aineksesta. Keitä kattilassa valmiiksi sipulilla maustettua kaurakermaa ja lisää maustamaton tofu. Valmista!

*Musta suola eli kala namak on rikkipitoinen suola, jossa on kananmunamainen tuoksu ja maku. Sitä voi ostaa joistakin aasialaisista kaupoista ja kasvisruokiin erikoistuneista liikkeistä. 

Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
PL 362
00131 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT