Annoksia: 4

Tofu-suklaavanukas

Kuva ja resepti: Aino-Kaisa Sihtola ja Noora Laine-Müller: Koko perheen vegaaninen välipalakirja (Readme.fi 2022)

 

  • 500 g silken eli pehmeää tofua
  • 100 g vegaanista, tummaa suklaata
  • 2 rkl vaahterasiirappia (tai muuta makeutusta)
  • ripaus suolaa
  • n. 4 rkl kaakaojauhetta (määrä riippuu suklaan vahvuudesta)
  • tarjoiluun marjoja

Ota tofu huoneenlämpöön n. 30 min ennen vanukkaan valmistamista.

Sulata suklaa varovasti mikrossa n. 30 sekuntia kerrallaan. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Laita silken tofu (ilman paketin nestettä) tehosekoittimeen. Lisää makeutus sekä suola ja sekoita tasaiseksi.

Kaada suklaa tofumassan joukkoon samalla koko ajan sekoittaen. Sekoita tasaiseksi. Lisää kaakaojauhetta erissä, kunnes massa on mieluisen väristä ja makuista.

Kaada suklaavanukas neljään pieneen kulhoon ja laita jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.

Tarjoile marjojen kanssa.

Haluatko yli 200 herkullista reseptiä?

31 päivää ilmaisia vinkkejä vegempään elämään

Ilmoittaudu mukaan Vegaanihaasteeseen!
Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT