Resepti: Huono valo, ruma kattausAnnoksia: 10

Vegaaninen munavoi

  • 1 tlk kypsiä kikherneitä
  • 1 pkt maustamatonta tofua
  • maun mukaan tilliä, persiljaa tai ruohosipulia
  • maun mukaan suolaa tai mustaa suolaa*
  • 100 g vegaanista margariinia (ks. lista täältä)

Valuta ja huuhdo kikherneet. Murskaa niitä haarukalla tai perunansurvimella, mutta jätä vähän sattumia.

Valuta tofu ja murskaa se haarukalla tai käsin.

Yhdistä kaikki ainekset. Tarkista maku.

*Musta suola eli kala namak on rikkipitoinen suola, jossa on kananmunamainen tuoksu ja maku. Sitä voi ostaa joistakin aasialaisista kaupoista ja kasvisruokiin erikoistuneista liikkeistä. Se kannattaa lisätä vegaanisen munavoin sekaan vasta lopuksi ennen tarjoilua, sillä sen kananmunamainen aromi haalenee nopeasti.

Vinkki: Pirkan ja Urtekramin valmiit kikherneet sopivat tähän ruokaan parhaiten, sillä ne ovat pehmeämpiä kuin monet muut kikherneet. Kaikki muutkin valmiiksi keitettyinä myytävät kikherneet käyvät näihin toki myös, kuten myös itsekeitetyt kikherneet.

Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
PL 362
00131 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT