Vegaaniskanneri ja Vegaanituotteet-sivu auttavat sinua kauppareissulla

Ruokakaupassa asioidessasi ja uusia tuotteita etsiessäsi voit käyttää apunasi Vegaanituotteet-nettisivua sekä Vegaaniskanneri-sovellusta. Niiden avulla tunnistat helposti täysin kasviperäiset eli lihattomat, munattomat ja maidottomat tuotteet.

Vegaanituotteet.net

Vegaanituotteet-sivustolle on koottu tuoteryhmittäin täysin kasviperäisiä eli vegaanisia tuotteita. Jos etsit vaikkapa keksejä, valmisaterioita, suklaita, jäätelöitä tai kasviproteiinituotteita, nämä on koottu käteviksi listoiksi sivulle.

Useimmista tuotteista on kuvat, mikä helpottaa etenkin ennestään tuntemattoman tuotteen löytämistä kaupan hyllyltä. Tuotteiden yhteydessä on myös kerrottu, mikäli tuote on gluteeniton.

Vegaaniskanneri

Vegaaniskanneri on ilmainen puhelinsovellus, jonka avulla voit skannata tuotteiden viivakoodeja ja tarkistaa, ovatko tuotteet vegaanisia. 

Voit ladata sovelluksen Android-laitteille ja iOS-laitteille.

Skanneri tunnistaa K- ja S-ryhmän kaupoissa myytävät tuotteet. (Jos asioit muissa kaupoissa, tunnistaa skanneri ne tuotteet, joita myydään myös K- ja S-ryhmän kaupoissa.)

Logot ja tuotetiedot

Osa vegaanisista tuotteista on merkitty vegaanisiksi joko tuotepakkaukseen tai hyllyetikettiin. Kaikkia vegaanisia tuotteita ei kuitenkaan ole erikseen merkitty näin ja toisaalta osa logoista voi olla harhaanjohtavia. Lue lisää vegetuotteiden logoista ja tuotemerkinnöistä täältä.
 

Kuva: Franki Chamaki / unsplash.com

Haluatko yli 200 herkullista reseptiä?

31 päivää ilmaisia vinkkejä vegempään elämään

Ilmoittaudu mukaan Vegaanihaasteeseen!
Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT