Resepti: ChocochiliAnnoksia: 2

Herkkusieni-pähkinäpasta

Pasta

  • 6 nauhapesää tagliatellea*
  • 3 rkl pinjansiemeniä
  • 150 g herkkusieniä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamicoa
  • suolaa
  • pippuria

Cashewpähkinäpesto

  • 1 dl cashewpähkinöitä
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 1–2 valkosipulinkynttä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 tl sitruunamehua
  • kylmäpuristettua oliiviöljyä

Laita pastavesi kiehumaan.

Valmista pesto soseuttamalla aineet sauvasekoittimella. Lisää oliiviöljyä joukkoon pikkuhiljaa, kunnes pestossa on sopiva koostumus.

Laita pasta kiehumaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla paistinpannulla. Varo, etteivät siemenet pala! Siirrä pinjansiemenet sivuun, kaada pannulle oliiviöljy ja lisää sienet. Mausta balsamicolla, suolalla ja pippurilla. Sienille riittää paistoajaksi noin minuutti.

Sekoita pesto pastan joukkoon ja lisää sienet. Jaa annokset lautasille ja koristele pinjansiemenillä ja tuoreella basilikalla.

*Suurin osa pastoista on tehty ilman kananmunaa, mutta tagliatelle- eli nauhapastan valmistuksessa sitä on voitu käyttää. Tarkista siis tuoteseloste ennen ostamista.

Gluteeniton versio: Käytä gluteenitonta pastaa.

Yhteystiedot

info@vegaanihaaste.fi
044 7169 820

Vegaanihaasteen järjestää:
Oikeutta eläimille
PL 362
00131 Helsinki

 

MEDIALLE
REKISTERISELOSTE
KEITÄ ME OLEMME
KEITÄ TUUTORIT OVAT